دکتر حسین یوسفی دانشیار گروه مهندسی و تکنولوژی چوب دانشگاه گرگان و مدیرعامل شرکت دانش بنیان نانو نوین پلیمر با بیان این خبر گفت : این نمایشگاه مجازی از تاریخ 1 ژوئن (11 خرداد) الی 14 ژوئن (24 خرداد) 2021 و قبل از کنفرانس بین المللی نانوبیومواد پایدار برگزار میگردد و شرکت دانش بنیان نانو نوین پلیمر به دعوت برگزارکنندگان نمایشگاه در این رویداد شرکت نمود.
دکتر یوسفی افزود: نانوسلولز و نانوبیوموادی نظیر نانوکیتین و نانوکیتوسان دارای خواص منحصر بفردی نظیر مقاومت بسیار بالا، ایمنی بالا، زیست پایه و زیست تخریب پذیر، دارای مواد اولیه ارزان و فراوان و ... است که بر پایه این خواص منحصر بفرد کاربردهای وسیعی در رشته های مختلف نظیر کاغذسازی و بسته بندی، فیلتر و ماسک، مهندسی پزشکی، پزشکی و داروسازی، صنایع آرایشی، صنایع غذایی، ساختمان، هوافضا، خودروسازی، صنایع لوازم التحریر، صنایع پوشک بچه و سالمند، نساجی، رنگ، رزین و چسب، الکترونیک و مغناطیس و ... پیدا کرده است.
وی در ادامه خاطر نشان کرد: بدلیل نیاز به دانش فنی بالا جهت تولید اقتصادی نانوسلولز، شرکتهای معدودی در دنیا توانستهاند نانوسلولز و نانوبیومواد را تجاری سازی نمایند. شرکت نانو نوین پلیمر بعنوان نخستین شرکت ایرانی تولیدکننده نانوسلولز بیش از 20 مدل نانوسلولز و نانوبیومواد و محصولات آنها را از ضایعاتی نظیر پسماند کشاورزی و ضایعات پوسته میگو تولید میکند و توانسته به تعداد 24 بار به بیش از 16 کشور نظیر آمریکا، کانادا، مکزیک، اسپانیا، ایتالیا، فنلاند، دانمارک، آلمان، بلژیک، روسیه، ژاپن، چین، اندونزی، استرالیا، تایلند و هند صادرات محصول داشته باشد و مشتریان ایرانی و خارجی محصولات شرکت حدود از 300 مقاله ISI و 120 مقاله علمی پژوهشی فارسی به چاپ رسانده اند. وی افزود از شرکتهای مطرح دنیا که در این نمایشگاه حضور دارند می توان به شرکت پاناسونیک ژاپن و دانشگاه Maine آمریکا اشاره کرد.
لینک نمایشگاه : https://nanocellulose.biz/wne2021/
لینک غرفه شرکت نانو نوین پلیمر : https://nanocellulose.biz/wne2021/nano-novin/
کلیه حقوق معنوی این سایت متعلق به شرکت نانو نوین پلیمر می باشد
طراحی و اجرا توسط مجید اصغریان